середу, 18 березня 2020 р.

Місячник профорієнтації 2020

17 лютого у нашій школі стартував Місячник профорієнтації «Професійний орієнтир». 
Протягом місяця було проведено ряд заходів, метою яких була допомога учням у професійному самовизначенні та інформування учнів і їх батьків щодо можливостей побудови кар’єри в Україні, а найменші знайомилися із різноманітним світом професій. 
Відбулася виставка малюнків учнів 1-4 класів «Моя майбутня професія». Учні 5 та 6 класів відповідали на питання «Моє коло інтересів». Учні 8 та 9 класів написали твори-ессе «Вибір професії – вибір долі». Учні 9 класу під час класної години провели дискусію «Освіта – шлях до майбутньої професії». Інформаційними стіннівками на тему «Обирай робітничу професію» закінчилися виховні години у 10 та 11 класах. Під час години відкритих думок «Країна потребує професіоналів. Як ними стати?» випускники школи міркували над тим, які знання та навикчки необхідні для обраних ними майбутніх професій.
Напередодні місячника профорієнтації у нашій школі відбувся вечір зустрічі із випускниками школи. Гості охоче ділилися зі старшокласниками інформацією про навчальні заклади, в яких вони навчаються, та відповідали на питання учнів, що стосувалися їхніх майбутніх професій. 
За цей місяць учні випускних класів зустрічалися із представниками вищих навчальних закладів Україгни, а саме: - Київський національний університет культури і мистецтв; - Педагогічний коледж комунального закладу вищої освіти «Хортицька національна академія» Запорізької обласної ради; - Бердянський державний педагогічний університет (факультет фізико-математичної, комп’ютерної та технологічної освіти, а також факультет філології та соціальних комунікацій). 
Але не теорією єдиною... В межах місячника безпеки у нашій школі пройшов тиждень трудового навчання, під час якого учні ділилися на майстер-класах своїми вміннями та навичками один з одним.
Фотоальбом (відкривайте у новій вкладці)

Немає коментарів:

Дописати коментар