понеділок, 15 лютого 2021 р.

День безпечного Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету” 

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю. 
Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду. 
“День безпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях. Щороку до Дня безпечного Інтернету в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій. 
Наша школа традиційно долучилася до проведення заходів з безпеки в Інтернеті: 
Було проведено урок у 1 класі «Моя суперсила – безпека в інтернеті». 
Учні 2 класу переглянули відео «Друзі з інтернету» та охоче працювали над створенням пам’ятки «Правила безпеки в інтернеті». 
Учні 3 та 4 класів переглядали та обговорювали мультфільм «Казка про Інтернет». 
Класні керівники підготували цікаві виховні години для 5-7 класів «Моя безпека в інтернеті», під час яких дітки переконалися, що треба бути обачнішими при користуванні соціальними мережами. 
Вчитель інформатики провів тематичні уроки «Разом для найкращого Інтернету!» у 9-11 класах.

Немає коментарів:

Дописати коментар