пʼятницю, 24 вересня 2021 р.

Відзнаки за участь у Всеукраїнському конкурсі створення вебсайтів «Літературна візитка краю»

Напередодні початку навчального року до школи надійшли відзнаки за участь у Всеукраїнському конкурсі створення вебсайтів «Літературна візитка краю». Всього на конкурс було подано 340 заявок, 290 з них отримали схвалення, зрештою втілили свій задум 290 команд. 
Запорізька область виявилась найактивнішою – було подано 35 сайтів. Серед них і три наших сайти, які були присвячені творчості дитячого письменника, краєзнавця, педагога Олексія Огульчанського, гуляйпільської поетеси Любові Геньби та нашої землячки – жительки Бердянська Любові Прокопович. Сайт Олексія Огульчанського (кер. команди Кеда С.І.) увійшов до довгого списку (25) переможців, сайт Любові Геньби (кер. команди Сизко Т.М.) було відзначено у номінації «Різноманітне наповнення вебсайту», сайт Любові Прокопович (кер. команди Кравець Є.І.) відзначено у номінації «Вдале структурування вебсайту». 
Всього ж школа отримала чотири дипломи і чудові книжкові подарунки. Ознайомитись з нашими напрацюваннями можна на сайті конкурсу «Літературна візитка краю» . Ми щиро вдячні організаторам конкурсу за можливість реалізувати свої творчі задуми, за відзнаку нашої праці, за подарунки. Впевнені, що робота в межах цього проєкту буде продовжена і наступного року. Нам приємно, що на інтерактивній мапі України наша школа представлена наймасовіше серед шкіл області.

Немає коментарів:

Дописати коментар